Kontakt
Om oss
Swedemount logo

Du har inga favoriter sparade

Varukorgen är tom

Kollektion Nordkap

Kolleksjon Nordkap


 EN SERIE PLAGG EGNET FOR AKTIVITETER OG HVERDAGSLIV!

Nordkap

swedemount lofoten gul jacka
nordkap byxor
lofoten jacka swedemount
lofoten textbakrgrund
Kolleksjon Nordkap
✔ Vind- og vannavstøtende plagg
✔ Høy slitestyrke og UV-beskyttelse
✔ God passform og bevegelsesfrihet
✔ Et godt valg for aktive dager


nordkap byxor
lofoten keps swedemount
swedemount lofoten hybrid jacka dam
  • 1
  • 2

Kollektion NORDKAP


Tuffa vandringssträckor, dagar i skogen och det härliga friluftslivet är en perfect match för kollektionen Nordkap. En serie med plagg passande för aktiviteter och vardag!


Kollektionen innehåller alla plagg du kan tänkas behöva; från jackor, västar och t-shirts till byxor, shorts och accessoarer. Kläderna kommer i flera färgkombinationer och i storlekar till dam, herr och junior.


Nordkaps vandringsjacka och vandringsbyxa är två storfavoriter hos oss. De har ett vind- och vattenavvisande material med hög slitstyrka och UV-skydd. Plaggen är försedda med stretchpaneler för extra bra passform och rörelsefrihet. Det finns även shorts och kjol i samma slitstarka material och snygga design. Ett utmärkt val på aktiva dagar, vandringar och utomhusvistelser! Upptäck även Nordkap Zip-Off pants, en 2-i-1 funktion där du kan omvandla den långa byxan till ett par shorts – praktiskt!


I kollektionen kan man även hitta varma jackor och västar, skjortor i olika material och designs, pikétröjor, kepsar och hattar perfekt för vardagsanvändning.