Kontakt
Om oss
Swedemount logo

Du har inga favoriter sparade

Varukorgen är tom

Kollektion Himalaya

kolleksjon himalaya


ALLE JAKKER OG SKALLBUKSER FRA VÅR HIMALAYA-KOLLEKSJON

himalaya

swedemount lofoten gul jacka
nordkap byxor
lofoten jacka swedemount
lofoten textbakrgrund
Kolleksjon Himalaya
✔ Flere praktiske lommer
✔ Justerbare ermer og benender
✔ Vind- og vanntett materiale
✔ Tar minimalt med plass i sekken din
nordkap byxor
lofoten keps swedemount
swedemount lofoten hybrid jacka dam
  • 1

Kollektion HIMALAYA


Tuffa väderförhållanden, skiftande klimat och aktivitet är ingen match för kollektionen Himalaya. Med sina vattentäta skalplagg med 20 000 vattenpelare och dunjackor med hög isoleringsförmåga, utgör det en perfekt kombination både för den aktiva vardagen och tuffa expeditioner.


Upptäck skaljackor och skalbyxor till både dam och herr i olika färgkombinationer. De är utrustade med flera praktiska fickor, vattentäta YKK-dragkedjor, tejpade sömmar och justerbara ärm-och benslut. Materialet är helt vind- och vattentätt, lättviktigt och tar minimal plats i packningen, vilket gör den perfekt att ha i ryggsäcken och plocka fram när du behöver skyddet.


I kollektionen hittar du även dunjackor som funkar perfekt som ett varmt mellanlager under skaljackan eller som topplager till vår eller hösten.


Kollektion Himalaya har utvecklats under fem säsonger med hjälp av Saran Subba, en av Nepals mest erfarna bergsguider. Plaggen har alltså burits under flera expeditioner och testats i kvalité, vädertålighet och funktion. Idag är Himalaya vår mest vädertåliga skalplagg som gärna följer dig till toppen av berget!